
 
Du kan lave denne nemme ret med optøede, pillede rejer eller
kæmperejer. Hvis kæmperejerne er rå, skal de steges 2-3 min. på hver side til
de bliver lyserøde. 
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
300 g pillede rejer eller kæmperejer 
1 frisk chili 
1-2 fed hvidløg (fintsnittet) 
2 spsk olie 
¼ tsk stødt spidskommen 
persille (hakket) 
salt 
Tilbehør: ristet brød og citron 
*
 
Halver chilien og skrab frø og mellemvægge ud. 
Skær chilien i tynde strimler. 
Svits chili og hvidløg 1-2 min. på en pande med olie. 
Tilsæt spidskommen og hæld rejerne på panden. 
Steg under omrøring ca. 1 min. 
Krydr med salt og drys med persille. 
Server straks med ristet brød og citron.