Logo

Frittata con ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g ricotta
6 spsk mælk
8 æg
4 spsk hakket bredbladet persille
4 mellemstore squash
salt og peber
6 små faste tomater
5-6 spsk olivenolie
 
Ricottaen presses gennem sigte og røres sammen med mælk, persille og æg.
Tomater og squash vaskes og skæres i skiver.
Squashskiverne krydres med salt og peber og steges i 3 spsk olie i ca. 5 min.
Lægges herefter på fedtsugende papir.
Samme fremgangsmåde ved tomatskiverne, de steges dog kun få sekunder på begge sider.
1 spsk olie varmes i pande og halvdelen af ostemassen kommes i panden.
Når massen stivner i kanten fordeles squash og tomatskiver omkring på ostemassen. Massen vendes og steges færdig på den anden side.
Den resterende ostemasse steges ligeledes. Serveres varme. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?