Logo

Frittata con ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g ricotta
6 spsk mælk
8 æg
4 spsk hakket bredbladet persille
4 mellemstore squash
salt og peber
6 små faste tomater
5-6 spsk olivenolie
 
Ricottaen presses gennem sigte og røres sammen med mælk, persille og æg.
Tomater og squash vaskes og skæres i skiver.
Squashskiverne krydres med salt og peber og steges i 3 spsk olie i ca. 5 min.
Lægges herefter på fedtsugende papir.
Samme fremgangsmåde ved tomatskiverne, de steges dog kun få sekunder på begge sider.
1 spsk olie varmes i pande og halvdelen af ostemassen kommes i panden.
Når massen stivner i kanten fordeles squash og tomatskiver omkring på ostemassen. Massen vendes og steges færdig på den anden side.
Den resterende ostemasse steges ligeledes. Serveres varme. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejer og courgettesalat med mynteVil du være sund og slank, så nyd lige dette...
• Finske sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BornholmersalatEn bornholmersalat laves selvfølgelig med sild og blandt andet også rygeost. Server...
• Amerikansk æblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os