Logo

Frittata con ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g ricotta
6 spsk mælk
8 æg
4 spsk hakket bredbladet persille
4 mellemstore squash
salt og peber
6 små faste tomater
5-6 spsk olivenolie
 
Ricottaen presses gennem sigte og røres sammen med mælk, persille og æg.
Tomater og squash vaskes og skæres i skiver.
Squashskiverne krydres med salt og peber og steges i 3 spsk olie i ca. 5 min.
Lægges herefter på fedtsugende papir.
Samme fremgangsmåde ved tomatskiverne, de steges dog kun få sekunder på begge sider.
1 spsk olie varmes i pande og halvdelen af ostemassen kommes i panden.
Når massen stivner i kanten fordeles squash og tomatskiver omkring på ostemassen. Massen vendes og steges færdig på den anden side.
Den resterende ostemasse steges ligeledes. Serveres varme. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags æggekageSådan laver du den perfekte æggekage i ovn! Det er en gammeldags æggekage - Den helt...
• Sild i godt selskabEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med urtemarineret majroerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med toscadejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os