Logo

Frittata con ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g ricotta
6 spsk mælk
8 æg
4 spsk hakket bredbladet persille
4 mellemstore squash
salt og peber
6 små faste tomater
5-6 spsk olivenolie
 
Ricottaen presses gennem sigte og røres sammen med mælk, persille og æg.
Tomater og squash vaskes og skæres i skiver.
Squashskiverne krydres med salt og peber og steges i 3 spsk olie i ca. 5 min.
Lægges herefter på fedtsugende papir.
Samme fremgangsmåde ved tomatskiverne, de steges dog kun få sekunder på begge sider.
1 spsk olie varmes i pande og halvdelen af ostemassen kommes i panden.
Når massen stivner i kanten fordeles squash og tomatskiver omkring på ostemassen. Massen vendes og steges færdig på den anden side.
Den resterende ostemasse steges ligeledes. Serveres varme. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her