Logo

Frittata med avocado og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

5 æg
1 moden avocado
2 spsk oliven efter eget ønske
lidt frisk timian
olivenolie
salt og peber

Rør æggene sammen med 1 spsk vand, salt og peber. Hæld blandingen i en mindre pande med lidt olie. Rør rundt nogle gange og lad æggemassen blive næsten stiv. Skær avocadoen i mindre stykker og stik ned i
frittataen. Drys oliven over og lad massen blive stiv på lav varme. Drys timian over og server med godt brød.
Prøv at bytte avocadoen ud med pebermakrel næste gang.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her