Logo

Frittata med avocado og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

5 æg
1 moden avocado
2 spsk oliven efter eget ønske
lidt frisk timian
olivenolie
salt og peber

Rør æggene sammen med 1 spsk vand, salt og peber. Hæld blandingen i en mindre pande med lidt olie. Rør rundt nogle gange og lad æggemassen blive næsten stiv. Skær avocadoen i mindre stykker og stik ned i
frittataen. Drys oliven over og lad massen blive stiv på lav varme. Drys timian over og server med godt brød.
Prøv at bytte avocadoen ud med pebermakrel næste gang.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksetatar og krydderurtekartoflerNye kartofler med masser af friske krydderurter udgør den fyldige bund under en frisklavet...
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Marinerede stegte høstsild med æbleDisse lækre sild er en dejlig frokostret. Nyder du stegte sild til aftensmad, er det...
• Jordbærkage med rå jordbærmarengsEn skøn luftig lagkage med et strejf af citrus er her lagt sammen med en rå jordbærmarengs
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!