Logo

Frittata med avocado og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

5 æg
1 moden avocado
2 spsk oliven efter eget ønske
lidt frisk timian
olivenolie
salt og peber

Rør æggene sammen med 1 spsk vand, salt og peber. Hæld blandingen i en mindre pande med lidt olie. Rør rundt nogle gange og lad æggemassen blive næsten stiv. Skær avocadoen i mindre stykker og stik ned i
frittataen. Drys oliven over og lad massen blive stiv på lav varme. Drys timian over og server med godt brød.
Prøv at bytte avocadoen ud med pebermakrel næste gang.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt sild med frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KetchupsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tigerrejer med nudler, lime og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød melonkurv fyldt med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os