Logo

Frikadeller Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket kalve- og svinefars

2 dl sødmælk

2 æg

1 stort løg

1 stor bagekartoffel

knap 1 dl hvedemel

salt og peber

 

Løg og kartoffel rives fint, og blandes med farsen samt de øvrige ingredienser.

Stilles til hvile en halv times tid i køleskabet, før frikadellerne formes og steges i lige dele olie og smør.

Hvis farsen føles for tung, kan du tilsætte et skvæt mineralvand, før du begynder stegningen.

Kan evt. krydres med timian eller det krydderi, du bedst kan lide.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændende kærlighed 3Lækkert med bacon. Bacon har en særlig plads i det traditionelle danske køkken, Her giver...
• Pirogger med lammefyldDisse pirogger er lidt østerlandsk inspireret med lammekød eller fårekød og sambal olek....
• Clubsandwich 2En clubsandwich, også kaldet Club house sandwich, er en sandwich lavet af 3 skiver...
• Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedtBara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os