Logo

Frikadeller Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket kalve- og svinefars

2 dl sødmælk

2 æg

1 stort løg

1 stor bagekartoffel

knap 1 dl hvedemel

salt og peber

 

Løg og kartoffel rives fint, og blandes med farsen samt de øvrige ingredienser.

Stilles til hvile en halv times tid i køleskabet, før frikadellerne formes og steges i lige dele olie og smør.

Hvis farsen føles for tung, kan du tilsætte et skvæt mineralvand, før du begynder stegningen.

Kan evt. krydres med timian eller det krydderi, du bedst kan lide.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æg i rødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Madmuffins med tomat-, feta- og olivenfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Aubergine-wrapEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i Butterdej m/ kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os