Logo

Frokostæg med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frokostæg med bacon

 

Noget med æg? Prøv engang kartoffelfad med æg eller som her Frokostæg med bacon

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 30 min.

#

1 salathoved (iceberg)

smør

1 dl bouillon (af terning)

150 g bacon

100 g kødpølse i tykke skiver

4 æg

salt og peber fra kværn

finthakket persille

*

1. Skyl salaten. Ryst vandet godt af og skær den i strimler.

2. Svits salaten i lidt fedtstof over stærk varme i nogle minutter under omrøring.

Hæld bouillonen over og lad det koge for svag varme i ca. 3 min.

Smag til med salt og peber.

3. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Steg kødpølseskiverne.

4. Kom lidt fedtstof på panden.

Slå æggene ud og spejl dem.

5. Fordel salaten på en stor varm tallerken og læg bacon, pølse og spejlæg på.

Drys med persille.

6. Serveres med groft brød og smør.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?