Logo

Frokost tunfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 dåser tun i vand
2 æg
2 små løg
2 fed hvidløg
2 dl friskhakket persille
2 dl fromage frais 0 3 %
6 spsk rasp
Peber og 1 tsk groft salt
Smør til stegning
 
Hæld vandet fra tunen.
Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i.
Tilsæt fromage frais og rasp. og rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 12 minutter.
Kan evt. serveres med frisk rugbrød, remoulade og syltede agurker.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold agurkesalat med kylling og spinat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GræskarhachisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkeschnitzel og østershatte i Marsala En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os