Logo

Frokost sildetallerken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frokost sildetallerken

 

Om sommeren er det skønt med en god sild med nye kartofler og agurker og dild, der smager af noget. Sildeplatten er anrettet til 2-3 personer til deling som forret eller på frokostbordet, evt. efterfulgt af andre retter. Arbejdstid: 30 min. 2-3 personer

 

#

Kryddersild med agurk:

2 kryddersild

½ agurk

½ rødløg

4-5 duske frisk dild

 

Hvidløgssild:

2 marinerede sildefileter

3-4 spsk cremefraiche 18%

2 fed hvidløg

evt. lidt salt

friskkværnet peber

4-6 blade grøn salat

6-8 løgringe

 

Kartofler med ansjoser:

6-7 kogte nye kartofler

1 dåse benfri ansjoser

6-8 stk purløg

 

Tilbehør:

knækbrød eller rugbrød

*

 

KRYDDERSILD: Anret skiver af agurk med stykker af kryddersild.

Drys med finthakket rødløg og dild.

 

HVIDLØGSSILD: Rør cremefraiche med hvidløg og krydr med salt og peber.

Vend stykker af sild i dressingen og anret på salatblade.

Læg løgringe på toppen.

 

KARTOFLER MED ANSJOSER:

Anret både af friskkogte nye kartofler med ansjoser og purløg.

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sol over Gudhjem og en sommerklassikerSol over Gudhjem er et berømt dansk stykke smørrebrød. Det er varmrøget sild lagt på...
• ÆblesildSild og æbler er en god smagskombination. Her er gammeldagsmodnede sildefileter vendt i en...
• Røgede sild i lagePrøv at give røgede sild nyt sommerligt tilbehør
• ApfelstrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os