Logo

Fyldt baguette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldt baguette 


Frokost, eftermiddags-snack, natmad - det er vel altid populært at spise noget lækkert

 

# Ingredienser

1 baguette, sprødt udenpå - men blødt indeni

5 æg

150 g bacon

125 g revet ost der smelter nemt

½ dl piskefløde

½ bdt purløg

salt og peber

 

* Fremgangsmåde

Bacontern steges sprøde.

Æggene piskes sammen i en skål.

Tilsæt ost, bacon, purløg, salt og peber til æggene, og rør det sammen.

Skær et låg ud af toppen af brødet, som du kan løfte af, så brødet kan fyldes.

Fyld brødet med æggefyldet.

Bag i ovnen ved 200 °C i cirka 10-12 minutter.

 

Tips: Ost der smelter nemt, kan være mozzarella, gruyere, maasdammer, gouda og andre. Brug gerne lidt blandede oste.

 

Fyldt baguette 

INFO: En baguette er en type aflange lyse brød der stammer fra Frankrig (fransk for "pinde"). Et andet fransk udtryk for ”baguette” pain viennois eller det man ofte kalder for ”flute” (fløjte) i Danmark. Baguettes er typisk fem eller seks centimeter bred og tre eller fire centimeter høje og omkring 65 cm lange, men de kan være op til en meter lange. Korte baguettes bruges ofte til sandwicher. Ordet baguette blev ikke brugt før 1920.

 


 

 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?