Logo

Fyldt franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 formfranskbrød
1 1/2 dl cremefraiche
1 1/2 dl maynaise
7 hårdkogte æg
salt, peber
citronsaft
1 bundt purløg
2 pakker skinke
 
Skær brødet i skiver, således at bunden stadig hænger sammen. Bland fyldet og fyld det i brødets mellemrum.
Sæt brødet i ovnen ved 200ºC.
Bages i ca. 20 min. og servers varm fra ovnen
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingespid med grøntLad børnene nyde en varm frokost i efterårsferien. Her er nogle nemme kyllingespyd, som de...
• Wrap med oksesteaks og græsk hvidløgsyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LøgtærteDenne nemme og lækre løgtærte er et godt alternativ til andre tærter, da der ikke er kød...
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os