Logo

Fyldt franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 formfranskbrød
1 1/2 dl cremefraiche
1 1/2 dl maynaise
7 hårdkogte æg
salt, peber
citronsaft
1 bundt purløg
2 pakker skinke
 
Skær brødet i skiver, således at bunden stadig hænger sammen. Bland fyldet og fyld det i brødets mellemrum.
Sæt brødet i ovnen ved 200ºC.
Bages i ca. 20 min. og servers varm fra ovnen
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprængt ål med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelblinis med hellefisk og vagtelægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinefilet i sauté-skiver bombaystyle med agurkeraitaPitabrød med lækkert indhold i en fart og fedtfattigt - det er godt.
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os