Logo

Fyldt franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 formfranskbrød
1 ½ dl cremefraiche
1 ½ dl maynaise
7 hårdkogte æg
salt, peber
citronsaft
1 bundt purløg
2 pakker skinke
 
Skær brødet i skiver, således at bunden stadig hænger sammen. Bland fyldet og fyld det i brødets mellemrum.
Sæt brødet i ovnen ved 200ºC.
Bages i ca. 20 min. og servers varm fra ovnen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her