Logo

Fyldt makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g udbenet makrel
salt og peber
hvedemel
 
Fyld:
1 mellemstort løg
2 tomater
1 bdt dild
fedtstof til stegning
 
Vend skindsiden af fisken i salt og peberblandet hvedemel.
Hak pillet løg og tomater og fordel det sammen med dild på kødsiden af
halvdelen af makrellen.
Krydr med salt.
Læg resten af makrellen over.

Steg den i fedtstof på panden 6-7 min. på hver side og servér med kogte kartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RejetoastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefilet med spinatLet og grønt i sommervarmen. Et let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask og...
• Røget lakseblinisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebudding med jordbærsauce i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os