Logo

Fyldt peberfrugt med oksekød og fuglelever.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Piemant á la Romano

Frugten skylles og tørres. Ved stilken skæres et hul og gennem dette fjernes indmaden.
Heri fyldes (spøjtes):
Hakket oksekød,
snittet porre,
groft hakkede champignons,
grodt hakket kyllingelever, som er sauteret i smør med lidt hvidløg, salt og peber,
lidt rasp
hele æg.
Frugten braiseres i en gryde langsomt under låg.

Serveres med skyen tynd, hakket persille, koldt smør og varm flûtes.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?