Logo

Fyldt peberfrugt med oksekød og fuglelever.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Piemant á la Romano

Frugten skylles og tørres. Ved stilken skæres et hul og gennem dette fjernes indmaden.
Heri fyldes (spøjtes):
Hakket oksekød,
snittet porre,
groft hakkede champignons,
grodt hakket kyllingelever, som er sauteret i smør med lidt hvidløg, salt og peber,
lidt rasp
hele æg.
Frugten braiseres i en gryde langsomt under låg.

Serveres med skyen tynd, hakket persille, koldt smør og varm flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccolitærte med rucola og parmasanost En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pintxos med piperade og SerranoskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronleverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden sukker- diabetikerBanankage, der er velegnet til diabetikere i det kagen ikke indeholder sukker med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os