Logo

Fyldt squash 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor squash
2 dl løse ris
2 store løg (evt. 3 små)
500 g flæske-, okse- eller blandet fars
50 g margarine/smør
1 dåse koncentreret tomatpure
3 dl vand
2 tsk karry
2 tsk stødt melis
2 tsk paprika
1 tsk timian
rasp
salt og peber
evt. peberfrugt
evt. champignon

Løse ris koges efter anvisningerne på emballagen.
Mens risene koger, pilles løgene og hakkes.
Løgene svitses i fedtstof i en gryde til de er let gyldne, (evt. sammen med andet fyld).
Vand tilsættes, og løgene koger til de er klare. Farsen vendes i. Småsimrer, mens squashen forberedes.
Squashen (ca. 30 cm. lang, 8-10 cm. i diameter) skylles og frigøres for stilk, deles på langs i 2 lige store dele.
Kærnerne fjernes med en spiseske. De 2 halvdele udhules (med spiseskeen) til 'kødtykkelsen' er ca. 1 cm.
Squashkøddet hakkes groft med en kniv og kommes i gryden med farsen.
Farsen krydres med alle krydderierne og småkoger i 30 minutter.
Gryden tages af varmen, og risene blandes i. Trækker under låg i min. 20 minutter.
Squashhalvdelene fyldes med farsen, der skal have en fast konsistens (reguleres med rasp).
Fyldes op, så der er lige så meget fars over squashhalvdelen, som der er nede i.
Drysses med rasp med let hånd.
Squashhalvdelene stilles på bagepapir i en bradepande.
Færdigsteges i ovn ved 175-180 ºC.
Stegetid: 60 min. i kold ovn, 45 minutter i varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her