
 
Server denne enkle
salat som forret, til frokost eller som del af en buffet. 
4 personer. Arbejdstid:
20 min. 
 
#
1 grønt salathoved 
3-4 modne pærer 
8-12 skiver
lufttørret skinke 
1 potte brøndkarse 
2 spsk valnøddeolie
(eller anden velsmagende olie) 
2 spsk citronsaft 
lidt salt og
friskkværnet peber 
25 g
hasselnøddekerner 
*

DEL salaten i blade,
skyl dem i koldt vand, og slyng dem tørre. 
VASK pærerne, og
skær dem i tynde både uden kernehus. 
BLAND salatblade,
brøndkarse og pærestykker. 
RØR en dressing af
olie og citronsaft, og krydr med salt og peber. 
Bland den i salaten. 
ANRET salaten med
skinkeskiver, og drys med hakkede hasselnødder. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin