Logo

Salat med rejer og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med rejer og asparges

 

Nyd den fyldige salat til frokost, eller server den som en forret til fire personer. De vil elske det.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min.


#

150 g friske hvide asparges evt grønne

1 citron

150 g rejer

1 bundt forårsløg

grøn salat

½ spsk citronsaft

2 spsk olie

1-2 hårdkogte æg

salt og peber

Tilbehør: brød

*

Hvide asparges skal skrælles, grønne skal blot skylles.

Kasser det nederste træede stykke, og snit resten i 2 cm lange stykker.

Damp aspargesstykkerne møre i letsaltet vand i 2 min. for grønne og i 4-6 min. for hvide.

Læg dem i iskoldt vand i 1 min., og læg dem så til afdrypning i en sigte.

 

Skær skrællen og den hvide hinde af citronen med en skarp kniv, og skær frugtkødet i meget tynde skiver.

Rens forårsløgene, og snit dem fint.

Vend afdryppede rejer sammen med citronskiver, forårsløg og asparges.

 

Pisk citronsaft, olie, salt og peber sammen, og vend dressingen sammen med de skyllede, slyngede salatblade.

Fordel salaten på to tallerkener, og læg rejeblandingen over.

Pynt med æggebåde, og server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?