Logo

Salat med røget andebryst, rabarberkompot og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med røget andebryst, rabarberkompot og asparges

 

3 stængler rabarber

3 spsk sukker

1 tsk fintsnittet ingefær

1 stk røget andebryst

lidt blandet salat

1 spsk olivenolie

1/2 spsk citronsaft

150 g kogte grønne asparges

2 kogte æg

salt og peber

 

Snit rabarberne, og kom dem i en rummelig gryde med sukker og 2 spsk vand.

Lad det koge op, og tag gryden fra varmen.

Læg låg på gryden, og lad det stå i 10 minutter.

Skær andebrystet i fine skiver.

Vend salaten med olivenolie, citron, salt og lidt peber.

Anret salaten med asparges, skiver af andebryst, og server med halverede kogte æg, rabarberkompot og et godt brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PiroggerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er dej rullet om et fyld som for eksempel kød...
• Citronsild i krydderlageDette er en vinderopskrift fra Nordisk mesterskab i sild i 2014. Vinderen blev Gro W. Moen...
• PåskepateEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mangoparfait med sauce af solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os