Logo

Fyldte æg med rejer og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldte æg med rejer og karry

 

Rør en creme af hårdkogte æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte æggehvider. En lille lækkerbisken til forret eller på frokostbordet. Klar på et kvarter.

3-6 personer. Arbejdstid: 10 min. + 10 min til at koge æg.

 

#

3 hårdkogte æg

3 spsk mayonnaise

1-2 tsk karry

1 cm frisk ingefær

salt og peber

100 g rejer

frisk koriander eller mynte

*

 

Del de hårdkogte æg på langs, og tag blommerne ud.

 

Mos de hårdkogte æggeblommer med en gaffel, og rør dem sammen med mayonnaise og karry Smag til med revet ingefær (kan udelades), salt og peber.

 

Fyld cremen tilbage i æggehviderne med en teske eller en sprøjtepose.

Top op med rejer og hakket koriander eller mynte.

 

Fyldte æg med rejer og karry

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blinis med avocado og rejerDe små pandekager, som oftest serveres med kaviar eller stenbiderrogn, smager også dejligt...
• Stegte kæmperejer med mango og spicy ristet quinoaAlle elsker rejer, og alle elsker mango, så med denne ret får du det perfekte match - se...
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Kold, flamberet Cointreau­-mandelbisquit med ribsmousselineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os