Logo

Fyldte æg med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldte æg kendes i udlandet som Deviled eggs. Som navnet antyder består retten af håndkogte æg med forskelligt fyld. Her bruges parmesan og spinat, men andre ingredienser kan også bruges.

 

240 g spinat
30 g parmesanost
85 g hvid flødeost
6 hårdkogte æg
muskatnød 


Kog spinaten, lad den løbe godt af og hak den.
Mos den sammen med flødeosten, parmesanen, blommerne af de hårdkogte
æg, salt, peber og reven muskatnød.
Æggene skal være skåret over på langs. Fyld dem med blandingen og byg
den kegleformet op; bred den ikke ud over hele overfladen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune røgede sild med radisesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andelever med æbler på surdejsbrødAndelever fås som frostvare og er meget delikat stegt i en salat eller på en æggekage....
• Miniburgere - SlidersSliders er et amerikansk begreb for små burgere serveret med forskelligt fyld. Man får...
• Jordbærtærte med råcremeJordbærtærte med råcreme hæver sig højt over jordbær med fløde (der er for svært at udtale...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os