Logo

Fyldte æg med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte æg kendes i udlandet som Deviled eggs. Som navnet antyder består retten af håndkogte æg med forskelligt fyld. Her bruges parmesan og spinat, men andre ingredienser kan også bruges.

 

240 g spinat
30 g parmesanost
85 g hvid flødeost
6 hårdkogte æg
muskatnød 


Kog spinaten, lad den løbe godt af og hak den.
Mos den sammen med flødeosten, parmesanen, blommerne af de hårdkogte
æg, salt, peber og reven muskatnød.
Æggene skal være skåret over på langs. Fyld dem med blandingen og byg
den kegleformet op; bred den ikke ud over hele overfladen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?