Logo

Fyldte æg med torskerogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hårdkogte æg kan fyldes med mange forskellige ingredienser. Her er torskerogn brugt sammen med bladselleri. Prøv æggene til frokost med brød til, som forret eller på buffeten til fest. Alt er muligt.

 


2 æg
3 tsk ymer (cremefraiche)
citronsaft
dijonsennep
finthakket bladselleri
torskerogn (eller lever)
salt

Æggene koges i 8 minutter, pilles og halveres.
Blommen tages ud og blandes med ymer (cremefraiche), den finthakkede bladselleri, citronsaft, torskerogn, salt og lidt paprika.
Blandingen kommes forsigtigt ned i hviderne. Æggene stilles på et fad og drysses med paprika.
--

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?