Logo

Fyldte æg med torskerogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hårdkogte æg kan fyldes med mange forskellige ingredienser. Her er torskerogn brugt sammen med bladselleri. Prøv æggene til frokost med brød til, som forret eller på buffeten til fest. Alt er muligt.

 


2 æg
3 tsk ymer (cremefraiche)
citronsaft
dijonsennep
finthakket bladselleri
torskerogn (eller lever)
salt

Æggene koges i 8 minutter, pilles og halveres.
Blommen tages ud og blandes med ymer (cremefraiche), den finthakkede bladselleri, citronsaft, torskerogn, salt og lidt paprika.
Blandingen kommes forsigtigt ned i hviderne. Æggene stilles på et fad og drysses med paprika.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stjerneskud 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold tomatsuppe med sprøde brødstængerI en lun sommertid er kolde supper en herlig måde at få en let forret med masser af...
• Tortilla med røræg, majs og tacosauceRøræg er lynhurtigt at lave og smager skønt sammen med en krydret sauce. Du kan også...
• TroldehøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os