Logo

Stegte sild i lage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pose sildefileter

Lage:
4 dl eddike
1 dl vand
150 g sukker
4 laurbærblade
12 knuste peberkorn
1 løg

Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af.
Sildene drysses med salt og peber og tørsteges på en tør pande.
Når de er afkølet lægges de i marinaden.

Lagen koges sammen og afkøles, hældes over
sildene.

Løget skæres i ringe og lægges på, trækker
i et par døgn og er så klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her