Logo

Stegte sild med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sildefileter
dijonsennep
friskklippet dild
rugmel
løg
 
Lage:
2 dl eddike
200 g sukker
 
Fileterne renses og smøres med dijonsennep på begge indvendige sider. drysses med dild og lægges sammen.
De vendes i rugmel og steges ca. 4 min. på hver side, hvorefter de afkøles.
Lagen koges igennem og afkøles, hvorefter fileterne lægges i lagen og trækker i 12 timer.
Pyntes med rødløg i skiver.
Sildefileterne serveres med rugbrød, øl og snaps.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kikærtepandekager med bagte tomaterSuper nemme, sunde og lækre kikærtepandekager. De er perfekte til aftensmad, frokost,...
• Toast med pære og blåskimmelostFrokost, eftermiddagssnack eller dessert - pære, blåskimmelost og nødder er en god...
• Kyllingesalat med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid mocca iskage med hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os