Logo

Stegte sild med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sildefileter
dijonsennep
friskklippet dild
rugmel
løg
 
Lage:
2 dl eddike
200 g sukker
 
Fileterne renses og smøres med dijonsennep på begge indvendige sider. drysses med dild og lægges sammen.
De vendes i rugmel og steges ca. 4 min. på hver side, hvorefter de afkøles.
Lagen koges igennem og afkøles, hvorefter fileterne lægges i lagen og trækker i 12 timer.
Pyntes med rødløg i skiver.
Sildefileterne serveres med rugbrød, øl og snaps.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her