Logo

Stegte sild i lage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pose sildefileter

Lage:
4 dl eddike
1 dl vand
150 g sukker
4 laurbærblade
12 knuste peberkorn
1 løg

Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af.
Sildene drysses med salt og peber og tørsteges på en tør pande.
Når de er afkølet lægges de i marinaden.

Lagen koges sammen og afkøles, hældes over
sildene.

Løget skæres i ringe og lægges på, trækker
i et par døgn og er så klar til servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Traditionel Julefrokost beregning pr. personEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Black tigerrejer og pastasalat med limedressingDenne ret med sorte tigerrejer og pastasalat med limedressing kan bruges som forret, let...
• - 1. Januar Nytårsdag- 1. Januar Nytårsdag - afhængigt af »helbred« og humør spiser mange suppe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os