Logo

Fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fiskefilet (lyssej, gedde, evt. torsk)
1 løg
1 æg
2 spsk mel
2 dl sødmælk
½ spsk olie
½ spsk smør
1 citron


Hak fisken i kødhakker eller foodprocessor.

Kom farsen i en stor skål, tilsæt 1 tsk salt og peber og rør kraftigt med en træske, til farsen bliver sej.

Pil løget og hak det fint. Kom løg og æg i farsen, rør kraftigt og tilsæt melet.

Rør mælken i lidt af gangen, til farsen får en passende, grødagtig konsistens.

Stil farsen koldt ca. 30 min.

Smelt olie og smør på panden, form frikadellerne med en ske og steg dem 5-8 min. på hver side ved svag varme, til de er smukt lysebrune.

Skær citronen i både og servér med brød og Marinerede grønsager

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her