Logo

Gaffelbidder med spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gaffelbidder med spejlæg

 

Det er altid en god ide at have lidt fiskekonserves i huset: Sild af forskellige slags, tunfisk og makrel på dåse. Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 10 min.

#

4 æg

smør

1 ds gaffelbidder i dild- eller tomatsauce, ca. 100 g

4 skiver groft brød

evt. lidt fedt

peber fra kværn

*

1. Slå æggene ud i en stegepande med lidt smeltet smør.

Fordel sildestykkerne i hviden, inden den stivner og spejlæggene under svag varme, ca. 5 min.

2. Smør evt. lidt fedt på brødet.

Lad spejlæggene glide direkte ned på brødskiverne.

3. Kværn lidt peber og drys lidt purløg over - og retten er færdig.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OmeletAt spise omelet til morgenmaden er ofte en dejlig måde at starte dagen på. Omeletten kan...
• Omelet med aspargesDenne omelet med hvide asparges er en nem og lækker frokostret. Server gerne retten med...
• Grønsagsbiks med spejlægTag en kødfri dag - der er masser af fylde i denne nemme, grønne hverdagsret. Til de meget...
• StenbidermousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os