Logo

Gaffelbidder med spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gaffelbidder med spejlæg

 

Det er altid en god ide at have lidt fiskekonserves i huset: Sild af forskellige slags, tunfisk og makrel på dåse. Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 10 min.

#

4 æg

smør

1 ds gaffelbidder i dild- eller tomatsauce, ca. 100 g

4 skiver groft brød

evt. lidt fedt

peber fra kværn

*

1. Slå æggene ud i en stegepande med lidt smeltet smør.

Fordel sildestykkerne i hviden, inden den stivner og spejlæggene under svag varme, ca. 5 min.

2. Smør evt. lidt fedt på brødet.

Lad spejlæggene glide direkte ned på brødskiverne.

3. Kværn lidt peber og drys lidt purløg over - og retten er færdig.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?