Logo

Gorgonzola creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g gorgonzola
1 dl cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
saft af ½ citron
4 pærer
2 cl. Poire William
50 g smør

Kom osten samt cremefraiche og piskefløde i en blender og kør det hele sammen til en tyk cremet masse, som smages til med salt og peber samt citronsaften.
Cremen stilles på køl.
Skær pærerne i både og kom dem på en pande med smør.
Lad dem blive varme uden at tage farve og tilsæt så Poire William.
Det må ikke koge.
Serveres med pærerne i bunden af en tallerken.
Kom gorgonzolaen oven på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amagersild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Melon bønnesalat med røget kalkunbrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodbudding eller blodpølserBlodbudding kan let laves til blodpølse. Blodmassen fyldes blot i tarme og koges....
• Abrikosfool med sukker mandlerAbrikosfoolen er en sød og lynhurtig dessert
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!