Logo

Gorgonzola creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g gorgonzola
1 dl cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
saft af 1/2 citron
4 pærer
2 cl. Poire William
50 g smør

Kom osten samt cremefraiche og piskefløde i en blender og kør det hele sammen til en tyk cremet masse, som smages til med salt og peber samt citronsaften.
Cremen stilles på køl.
Skær pærerne i både og kom dem på en pande med smør.
Lad dem blive varme uden at tage farve og tilsæt så Poire William.
Det må ikke koge.
Serveres med pærerne i bunden af en tallerken.
Kom gorgonzolaen oven på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Borlotti bønner med hindbær og bagt fetaHer er opskriften på en spændende salat med bønner og feta. Salaten er perfekt som let...
• Parmaskinke med linser, persille og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Camembert frites 2Det er en rigtig delikatesse og var engang meget almindeligt på kroer og restauranter
• AvocadodessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os