Logo

Gorgonzola creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g gorgonzola
1 dl cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
saft af ½ citron
4 pærer
2 cl. Poire William
50 g smør

Kom osten samt cremefraiche og piskefløde i en blender og kør det hele sammen til en tyk cremet masse, som smages til med salt og peber samt citronsaften.
Cremen stilles på køl.
Skær pærerne i både og kom dem på en pande med smør.
Lad dem blive varme uden at tage farve og tilsæt så Poire William.
Det må ikke koge.
Serveres med pærerne i bunden af en tallerken.
Kom gorgonzolaen oven på.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her