Logo

Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600g kogt benfri hamburgerryg skåret i skiver
ca 100 g leverpostej

Pynt:
rå champignonskiver
evt. halve sorte oliven eller kogte grønne bønner

Gelé:
3 dl vand med lys bouillonterning
evt. lidt sherry
4 blade husblas
Serveres med kogte kolde kartoffelskiver blandet med små tomatskiver.

Dressing:
olie
vinaigre
sennep
salt
vand
klippet dild

Kødet lægges på folie.
Hver skive smøres med leverpostej, måske smagt til med et par dråber cognac.
Pynt hver skive, som du har lyst til, og med hvad de har hjemme.

Til geléen varmes vand og terning, smagt til med lidt sherry.
Kom husblasen direkte i den varme bouillon.
Rør godt fra bunden af gryden, husblas smelter hurtigt, må ikke koge. Afsvales, til geléen er som tyk fløde.
Pensl over hver skive et par gange.
Stilles koldt til næste dag.
Godt at servere med kartoffelsalat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?