Logo

Glarmestersild uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor sild
Vand

Lage:
1 1/2 dl vand
7 sorte peberkorn
7 hvide peberkorn
1 tsk sennepsfrø
1 laurbærblad
Et stykke gulerod
1 løg
3/4 dl eddike
1 dl Hermesetas drys let

Rens silden og læg den i blød natten over. Skær silden i små stykker. Knus peberkornene groft. Skræl guleroden og pil løget. Vandet bringes i kog og tilsættes krydderier. Lad det koge i 15 min. Tilsæt løg og gulerod skåret i skiver og lad det koge endnu 2 min. Lad lagen køle af og tilsæt eddike og Hermesetas drys let. Læg sildestykkerne i en glaskrukke og hæld den kolde lage over. Silden er bedst efter 2 døgn.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikkeHvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt...
• Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeostDenne omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost er den en lækker ret at server...
• Broccolitimbaler med nøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os