Logo

Glarmestersild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et par kryddersild renses og skæres i passende stykker, der udvandes. Lægges derefter i en krukke eller glas, lagvis med 1 lille stykke ingefær, ½ tsk gul sennep, 1 tsk hel peber, ½ rå gulerod i små terninger, 2-3 tynde skiver peberrod, 2 laurbærblade og 1 rødløg skåret i skiver. En lage af 1 dl sukker og 2 ½ dl eddike hældes over, så det dækker sildene. Glasset eller krukken tilbindes med cellofanpapir, der slutter godt, og henstår et koldt sted i 1-2 døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her