Logo

Glarmestersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 spegesild,
1 lille gulerod,
2 rødløg,
et stykke peberrod (5-6 cm),
2-3 laurbærblade,
1 tsk hel gul sennep,
1 tsk letknust allehånde,
1 tsk letknuste hele peberkorn,
1 bundt dild - delt i kviste.
Marinade:
3 dl eddike,
½ dl vand,
1 ½ dl sukker.

De rengjorte spegesild skrabes, skylles omhyggeligt, (hverken skind eller ben skal fjernes) og skæres i stykker på ca. 2 cm. Gulerod, rødløg, den skrællede peberrod snittes i tynde skiver og fordeles sammen med sildestykker, krydderier og dildkviste i et højt glas gerne et henkogningsglas.
Til marinaden koges eddike, vand og sukker, tages fra varmen, og hældes, mens den endnu er lunken i glasset. Skal trække 3-4 dage inden de spises - og skal da endelig serveres i glasset.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret sild med mangoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BarbecuesandwichIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Omelet med svinekødDette er en helt speciel omelet, der er asiatisk inspireret. Den laves blandt andet med...
• Katrineblommekage Den lune Katrineblommekage smager dejligt med iskoldt flødeskum til eller måske med en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!