Logo

Glarmestersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 spegesild,
1 lille gulerod,
2 rødløg,
et stykke peberrod (5-6 cm),
2-3 laurbærblade,
1 tsk hel gul sennep,
1 tsk letknust allehånde,
1 tsk letknuste hele peberkorn,
1 bundt dild - delt i kviste.
Marinade:
3 dl eddike,
1/2 dl vand,
1 1/2 dl sukker.

De rengjorte spegesild skrabes, skylles omhyggeligt, (hverken skind eller ben skal fjernes) og skæres i stykker på ca. 2 cm. Gulerod, rødløg, den skrællede peberrod snittes i tynde skiver og fordeles sammen med sildestykker, krydderier og dildkviste i et højt glas gerne et henkogningsglas.
Til marinaden koges eddike, vand og sukker, tages fra varmen, og hældes, mens den endnu er lunken i glasset. Skal trække 3-4 dage inden de spises - og skal da endelig serveres i glasset.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte med skinke og baconSkinken giver denne porretærte et lille pift, bacon gør den fantastisk. Tærten er dejlig...
• DuemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mousse au chocolatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os