Logo

Glarmestersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 spegesild,
1 lille gulerod,
2 rødløg,
et stykke peberrod (5-6 cm),
2-3 laurbærblade,
1 tsk hel gul sennep,
1 tsk letknust allehånde,
1 tsk letknuste hele peberkorn,
1 bundt dild - delt i kviste.
Marinade:
3 dl eddike,
½ dl vand,
1 ½ dl sukker.

De rengjorte spegesild skrabes, skylles omhyggeligt, (hverken skind eller ben skal fjernes) og skæres i stykker på ca. 2 cm. Gulerod, rødløg, den skrællede peberrod snittes i tynde skiver og fordeles sammen med sildestykker, krydderier og dildkviste i et højt glas gerne et henkogningsglas.
Til marinaden koges eddike, vand og sukker, tages fra varmen, og hældes, mens den endnu er lunken i glasset. Skal trække 3-4 dage inden de spises - og skal da endelig serveres i glasset.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her