Logo

Grøn lasagne med tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

1 pk. Grøn lasagne
4-6 modne tomater
1/2 spsk basilikum pesto
1 lille bdt fintsnittet bredbladet persille
1 fintsnittet skalotteløg
1 spsk Jomfru Olivenolie
Salt og peber

Tilberedning:
Varm lasagnen efter anvisning. Skær tomaterne i skiver. Rør pesto med persille, løg og olivenolie. Vend forsigtigt med tomaterne og anret. Krydr med salt og peber. Server til den varme lasagne evt. med et godt brød til.
------
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnsjosægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med ærter og skinkeBag nogle dejlige muffins med frokostfyld perfekt til madpakke, skovtur og...
• Bondeomelet med gulerødderEn bondeomelet består af blandt andet af kartofler og gulerødder. Omeletten er lækker som...
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os