Logo

Grønne linser med røget lammelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g grønne linser fra Puy
1 syrligt æble, fx Cox Orange
50 g valnødder

Dressing:
1/2 tsk Dijonsennep
1/2 fed hvidløg, presset
1 tsk citronsaft
1 tsk løgsaft, preset i hvidløgspresseren
1 spsk hvidvinseddike
2-3 spsk olivenolie
salt og peber

125 g røget lammelår i tynde skiver

Kog linserne forsigtigt i 15-18 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.

Til dressingen piskes sennep med salt, peber, hvidløg, citronsaft, løgsaft og vineddike, og olien tilsættes ad flere omgange, mens man rører. Så skulle dressingen blive jævn og tyk.

Skyl æblet, fjern kernehus og blomst, og skær æblet i små terninger. Vend dressingen med de lune linser, æbleterninger og hele eller grofthakkede valnødder.

Anret lammekødet sammen med salaten på et fad, og pynt. evt. med bredbladet persille, frisk merian eller andre friske krydderurter, som er ved hånden
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Butterdejstrekanter, fyldteKønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og...
• Pizza FiesoleFiesole er en Italiensk by ikke langt fra Firenze. Pizzaen opkaldt efter byen laves blandt...
• Creme fraiche sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlommeparfaitEn parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os