Logo

Grønne linser med røget lammelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g grønne linser fra Puy
1 syrligt æble, fx Cox Orange
50 g valnødder

Dressing:
1/2 tsk Dijonsennep
1/2 fed hvidløg, presset
1 tsk citronsaft
1 tsk løgsaft, preset i hvidløgspresseren
1 spsk hvidvinseddike
2-3 spsk olivenolie
salt og peber

125 g røget lammelår i tynde skiver

Kog linserne forsigtigt i 15-18 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.

Til dressingen piskes sennep med salt, peber, hvidløg, citronsaft, løgsaft og vineddike, og olien tilsættes ad flere omgange, mens man rører. Så skulle dressingen blive jævn og tyk.

Skyl æblet, fjern kernehus og blomst, og skær æblet i små terninger. Vend dressingen med de lune linser, æbleterninger og hele eller grofthakkede valnødder.

Anret lammekødet sammen med salaten på et fad, og pynt. evt. med bredbladet persille, frisk merian eller andre friske krydderurter, som er ved hånden
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VildtsylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lynsyltede sildSom navnet antyder, er de dejlige sild lynhurtigt tilberedt, og de smager skønt både til...
• Andelever med æbler på surdejsbrødAndelever fås som frostvare og er meget delikat stegt i en salat eller på en æggekage....
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os