Logo

Grønlangkål med kålpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En klassisk sønderjysk ret til 2 personer, der ofte nydes med et glas øl og evt. en snaps.

1 pk. frossen grønlangkål
1-2 stk kål- eller chilipølse
4 dl hønse- eller kalvebouillon
salt og peber

Tilberedning:
Varm grønlangkålen i en gryde med skiver af pølsen og bouillon. Lad det simre stille og roligt i 10 minutter. Krydr med salt og peber. Server med stærk dijon sennep og et groft rugbrød til.
--------

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her