Logo

Grønlangkål med kålpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En klassisk sønderjysk ret til 2 personer, der ofte nydes med et glas øl og evt. en snaps.

1 pk. frossen grønlangkål
1-2 stk kål- eller chilipølse
4 dl hønse- eller kalvebouillon
salt og peber

Tilberedning:
Varm grønlangkålen i en gryde med skiver af pølsen og bouillon. Lad det simre stille og roligt i 10 minutter. Krydr med salt og peber. Server med stærk dijon sennep og et groft rugbrød til.
--------
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her