Logo

Grønlangkål med kogt flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg kogeflæsk
2 1 vand
1 kg frisk grønkål
25 g smør/margarine
1 1/2 dl piskefløde
sukker, salt, peber
 
Kog først flæskestykket i vand med salt.
Skyl grønkålsbladene og kog dem 20 min. i flæskesuppen.
Hæld kålen i en si til afdrypning.
Tryk vandet fra, vrid kålen i hænderne som boller.
Hak kålbollerne fint med en kniv.
Kom kålen i en varm pande, rør fløden i lidt efter lidt.
Tilsæt krydderier og hæld kålen op på et fad, læg skiver af kogeflæsk
ved siden af.
I stedet for flæsk kan der bruges medisterpølse eller hamburgerryg.
Server retten med sennep, rødbeder og groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat med fennikel og rosa peberRejesalaten er dryppet med dressingen i stedet for at vende det hele sammen det er smukt...
• Fiskefilet med remoulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget lakseblinisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!