Logo

Grønlangkål med kogt flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg kogeflæsk
2 1 vand
1 kg frisk grønkål
25 g smør/margarine
1 ½ dl piskefløde
sukker, salt, peber
 
Kog først flæskestykket i vand med salt.
Skyl grønkålsbladene og kog dem 20 min. i flæskesuppen.
Hæld kålen i en si til afdrypning.
Tryk vandet fra, vrid kålen i hænderne som boller.
Hak kålbollerne fint med en kniv.
Kom kålen i en varm pande, rør fløden i lidt efter lidt.
Tilsæt krydderier og hæld kålen op på et fad, læg skiver af kogeflæsk
ved siden af.
I stedet for flæsk kan der bruges medisterpølse eller hamburgerryg.
Server retten med sennep, rødbeder og groft brød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her