Logo

Skinkevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør eller margarine
4 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/8 liter mineralvand - ca.
125 g mager, kogt skinke
1 lille løg
salt og peber
rosenpaprika
fedtstof til vaffeljernet

Smør og æggeblommer røres godt sammen.

Hvedemel og bagepulver sigtes i dejen sammen med mineralvand.

Skinken hakkes fint og kommes i dejen sammen med revet løg.

Krydr med salt, peber og paprika.

Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen, der bages i vaffeljernet, til vaflerne er gyldne og sprøde.
Serveres med et glas iskoldt øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her