Logo

Skiver af svinekam i svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg svinekam
2 store løg
500 champignon
100 g tørrede porcinisvampe (Karl Johan)
1/4 l. piskefløde
1 stort bundt persille
olivenolie

Kødet skæres i millimetertynde skiver.
Svitses i olivenolie på en pande i meget kort tid, tages af og krydres med salt og peber.
De hakkede løg sauteres sammen med champignon skåret i skiver.
Der tilsættes hakket persille og piskefløde, og det hele koges sammen. Kødet kommes i umiddelbart før servering.
Krydres med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med grøn masalaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet Pizza MargheritaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skidne æg - æg i sennepssauceDen gamle klassiker "Skidne æg" blev traditionelt serveret påskelørdag. Vi har smagt...
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os