Logo

Skotske æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket kalv og flæsk
1 lille løg, revet
2 spsk rasp
1 æg, delt i blomme og hvide
1 spsk persille
1 knivspids muskatnød
4 hårdkogte æg
1 1/4 dl rasp
salt
peber
olie til friturestegning

Rør hakket kød, løg, rasp, æggeblomme, persille, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.

Farsen deles i 4 portioner. Med både hænder pakkes en portion fars rundt om hvert æg (som er pillet), så ægget er helt omsluttet.

Æggene pensles med sammenpiskede æggehvide og rulles i rasp, så de er helt dækkede.

Fritureolien varmen i en tykbundet gryde. Læg æggene i olien og kog dem for jævn varme i 8 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Æggene tages op og afdryppes på køkkenrulle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tapas-toppinger til varme hvederServer friskristede hveder med lækre toppings som et let aftensmåltid eller en snack. Det...
• Kyllingebryst med tunsauce og oliven En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme kryddersild i folieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniljeparfaitTil denne opskrift på "støbt" is - professionelt kaldet parfait - skal du blot bruge en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os