Logo

Grøn sandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til picnic og søndagsbrunch:
Læg 2 laksefiletter i kogende vand, tilsat salt, rigeligt med blandede peberkorn og et par skiver citron.
Lad laksen snurre i 10 minutter, fjern skindet og mos kødet med en gaffel.
Rør det med lige dele mayonnaise og flødeyoghurt, krydr med salt, og smør cremen på brød.
Læg skiverne sammen omkring tynde grønne asparges, blancheret i 2 min.
Skær sandwichbrødet diagonalt til 2 trekanter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pebergravad laks og linsesalat med klementinLav selv en god, gravad laks til frokostbordet. Det kræver ikke meget arbejde, men laksen...
• Chifferi Rigati med kartofler, chili og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med skinke og baconSkinken giver denne porretærte et lille pift, bacon gør den fantastisk. Tærten er dejlig...
• Makron-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os