Logo

Røget lakserulle med torsketatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive røget laks
1 spsk hakket frisk torsk
1 stk wonton-papir (kan købes i kinabutikker)
 
På et stykke forårsrullepapir (ca. 20x20 cm) lægges nederst en god skive røget laks, oven på laksen lægges en skefuld rå torsketatar bestående af: grofthakket frisk torsk, finthakket rødløg, citronsaft, hakket frisk koriander, salt og peber.
Alt dette blandes.
Forårsrullepapiret rulles først fra siderne ind over fisken, derefter
smøres det på alle sider og rulles sammen som en forårsrulle.
Hviler til dagen efter og steges i meget varm olie, til rullen er pænt gylden.
Anrettes oven på en olie/eddike-marineret rucolasalat og hvidløgs­ristede solsikkekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her