Logo

Røget laksesnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g fersk røget laks i tynde skiver
1 dl cremefraiche
1 stort bundt Purløg
½ tsk citronpeber

Pandekager:
100 g hvedemel
¼ tsk salt
2 ½ dl mælk
2 æg
smør til stegning.

Rør hvedemel, salt og mælk godt sammen. Pisk æggene i og lad dejen hvile 30 minutter. Pisk den igennem og steg pandekagerne i smør, lad dem køle af.
Smør pandekagerne med cremefraiche og finthakket purløg. Læg lakseskiverne over og rul pandekagerne fast sammen om fyldet. Stil dem koldt og tildækket til de skal serveres.
Skær rullerne i 2-3 cm. tykke skiver med en skarp kniv, og pynt med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her