Logo

Kogte syltede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 mellemstore sild
4-5 kviste timian
4-5 røde stærk chili peber
20 hele peberkorn
1-2 løg
4 hele nelliker
4 laurbærblade
1 dl eddike
6 dl vand
salt

Sildene renses og hoved og hale fjernes.
Lagen koges i 30 minutter og sættes til afkøling.
Læg derefter sildene i den afkølede lage og lad det småkoge på 70°C i 30 minutter.
Sildene skal derefter stå køligt i 2 døgn inden servering.

Serveres på groft rugbrød evt. med en rå æggeblomme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her