Logo

Grøn omelet med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 æg
2 dl hakkede krydderurter, fx. dild, purløg, basilikum og merian
smør og rapsolie til stegning
salat
rød og grøn peber
agurk
dressing efter smag
groft brød

Pisk æggene sammen med 4 spsk vand, salt og peber.
Tilsæt de hakkede krydderurter.
Omeletterne kan laves som en stor eller 4 mindre, hvis man ønsker at portionsanrette dem.
Kom fedtstof på panden og hæld æggemassen på.
Skrab med en spartel, til æggene begynder at stivne.
Skrab efterhånden massen over i den ene side af panden og vip med en hurtig bevægelse den færdige omelet over på en varm tallerken eller serveringsfad.
Server omeletten med blandet salat, dressing og groft brød.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her