Logo

Grøn omelet med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8-10 æg
3 dl mælk eller vand
1-2 dl finthakkede krydderurter
salt og peber
smør
2 porrer
1 dl vand
3-400 g rejer
3 dl mælk
2 1/2 spsk hvedemel

Både rejer og grønt kommer direkte fra fryseren, og det hele tager ikke et kvarter at lave.
Gør porrerne i stand og skær dem i tynde skiver, brug også gerne det grønne.
Damp porrestrimlerne 5 min. i vand med lidt salt.
Pisk mælk og hvedemel og hæld begge dele ved porrerne.
Rør, mens det koger op og tykner.
Pisk æggene med væde, grønt og peber.
Lad lidt smør blive brunt på to store pander.
Hæld æggemassen ud i panderne og lad æggemassen stivne over jævn varme.
Løft jævnligt op i bunden af omeletten, sådan at det flydende kan løbe ind under den.
Hæld rejerne i porresaucen, varm det hele igennem, smag til og server saucen i omeletterne.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels med pastrami og salatBagels med pastrami er et godt alternativ til for eksempel bagels med laks eller kylling....
• Omelet med bacon og grønsagerDejlig omelet med bacon og grønsager. Retten er perfekt til brunch, morgenmad eller en let...
• Briesnitter med bladselleriHvis du vil servere lidt godt til dig selv til frokost så prøv denne opskrift på sandwich...
• AnanaschipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os