Logo

Grøn omelet med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 æg
2 dl hakkede krydderurter, fx. dild, purløg, basilikum og merian
smør og rapsolie til stegning
salat
rød og grøn peber
agurk
dressing efter smag
groft brød

Pisk æggene sammen med 4 spsk vand, salt og peber.
Tilsæt de hakkede krydderurter.
Omeletterne kan laves som en stor eller 4 mindre, hvis man ønsker at portionsanrette dem.
Kom fedtstof på panden og hæld æggemassen på.
Skrab med en spartel, til æggene begynder at stivne.
Skrab efterhånden massen over i den ene side af panden og vip med en hurtig bevægelse den færdige omelet over på en varm tallerken eller serveringsfad.
Server omeletten med blandet salat, dressing og groft brød.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede stegte høstsild med æbleDisse lækre sild er en dejlig frokostret. Nyder du stegte sild til aftensmad, er det...
• BalkanfrikadellerBalkanfrikadeller er anderledes i det frikadellefarsen er lavet af fårekød. Retten kan...
• Omelet med mozzarella, tomat og baconMan kan sagtens få sig en lækker omelet selvom man er på camping eller telttur, da...
• Karamelrand 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os