Logo

Kogt torskerogn - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogetid i trykkoger: la min.

3/4 kg torskerogn
2 tsk groft salt
2 dl vand

Drys rognen med salt og pak den i alufolie.
Læg den på risten i trykkogeren og hæld vandet ved.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad den koge 10 min.
Tag langsomt trykket af gryden.
Server den kogte rogn med citroneller kaperssauce og/eller remoulade samt kogte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med peanutbutter, gulerod og bønnespirerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk bondesalat - diabetikerSpis noget let i aften - "Crudités" (= råkost) er en populær og sund forret i ...
• Skinkerulle med peberfrugt af købt pizzadej eller hjemmelavetMed en færdigkøbt pizzadej er denne rulle hurtigt bagt. Du kan selvfølgelig sagtens selv...
• Rabarberskum med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os