Logo

Kogt torskerogn - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kogetid i trykkoger: la min.

# Ingredienser

750 g torskerogn
2 tsk groft salt
2 dl vand

* Tilberedning

Drys rognen med salt og pak den i alufolie.
Læg den på risten i trykkogeren og hæld vandet ved.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad den koge 10 min.
Tag langsomt trykket af gryden.
Server den kogte rogn med citron eller kaperssauce og/eller remoulade samt kogte kartofler.


Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?