Logo

Kogte syltede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 mellemstore sild
4-5 kviste timian
4-5 røde stærk chili peber
20 hele peberkorn
1-2 løg
4 hele nelliker
4 laurbærblade
1 dl eddike
6 dl vand
salt

Sildene renses og hoved og hale fjernes.
Lagen koges i 30 minutter og sættes til afkøling.
Læg derefter sildene i den afkølede lage og lad det småkoge på 70°C i 30 minutter.
Sildene skal derefter stå køligt i 2 døgn inden servering.

Serveres på groft rugbrød evt. med en rå æggeblomme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Campingpandekager med kødfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzasmørrebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cupnoodles med karryLav dine helt egne cupnoodles. De smager skønt! Tips: Hvis du vil lave cupnoodles som...
• Blommetærte med nøddemarengsTærter kan laves på mange forskellige måder. De fleste smager virkelig dejligt. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os