Logo

Kogte syltede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 mellemstore sild
4-5 kviste timian
4-5 røde stærk chili peber
20 hele peberkorn
1-2 løg
4 hele nelliker
4 laurbærblade
1 dl eddike
6 dl vand
salt

Sildene renses og hoved og hale fjernes.
Lagen koges i 30 minutter og sættes til afkøling.
Læg derefter sildene i den afkølede lage og lad det småkoge på 70°C i 30 minutter.
Sildene skal derefter stå køligt i 2 døgn inden servering.

Serveres på groft rugbrød evt. med en rå æggeblomme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brushetta med broccolli, kapers og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Clubagtig sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os