Logo

Røget lakserulle med torsketatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 skive røget laks
1 spsk hakket frisk torsk
1 stk wonton-papir (kan købes i kinabutikker)
 
På et stykke forårsrullepapir (ca. 20x20 cm) lægges nederst en god skive røget laks, oven på laksen lægges en skefuld rå torsketatar bestående af: grofthakket frisk torsk, finthakket rødløg, citronsaft, hakket frisk koriander, salt og peber.
Alt dette blandes.
Forårsrullepapiret rulles først fra siderne ind over fisken, derefter
smøres det på alle sider og rulles sammen som en forårsrulle.
Hviler til dagen efter og steges i meget varm olie, til rullen er pænt gylden.
Anrettes oven på en olie/eddike-marineret rucolasalat og hvidløgs­ristede solsikkekerner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Canelloni med spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PizzasmørrebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Curry saladEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlueberrypieBlueberrypie eller blåbærtærte er super nem at lave og smager lækkert. Prøv den som til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os