Logo

Røget lakserulle med torsketatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive røget laks
1 spsk hakket frisk torsk
1 stk wonton-papir (kan købes i kinabutikker)
 
På et stykke forårsrullepapir (ca. 20x20 cm) lægges nederst en god skive røget laks, oven på laksen lægges en skefuld rå torsketatar bestående af: grofthakket frisk torsk, finthakket rødløg, citronsaft, hakket frisk koriander, salt og peber.
Alt dette blandes.
Forårsrullepapiret rulles først fra siderne ind over fisken, derefter
smøres det på alle sider og rulles sammen som en forårsrulle.
Hviler til dagen efter og steges i meget varm olie, til rullen er pænt gylden.
Anrettes oven på en olie/eddike-marineret rucolasalat og hvidløgs­ristede solsikkekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her