Valnødderne i tærtedejen giver en dejlig crunchy tærte, perfekt til det "bløde" tærtefyld. Lad tærten afkøle helt og opbevar den i køleskabet.
8 personer - ude i naturen
# Ingredienser 
Tærtedej:
180 g hvedemel. 
50 g valnødder. 
100 g smør. 
En anelse vand og 1 knsp, salt
 
Tærtefyld:
200 g fersk røget laks. 
2 håndfulde rucola. 
4 æg. 
2 spsk  piskefløde. 
Reven muskatnød, salt, hvid peber
* Tilberedning 
Tærtedej: Kør alle ingredienser i en blender, til dejen er samlet. 
Lad hvile 1 times tid på køl. 
Rul dejen ud og læg den i en tærteform. 
Prik bunden med en gaffel og forbag den i ovnen ved 180 ºC i ca. 10 min. 
 
Tærtefyld: Hak rucola'en groft og skær laksen i strimler.
Pisk æg med fløde og krydderier og vend sammen med rucola og laks.  
Læg fyldet i tærten og bag den ved 180 ºC i ca, 25 min.