Logo

Røget makrel med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

1 røget makrel
1 stor fennikel
saft fra 1 citron
4 spsk oliven
olie
1 bdt dild
salt og peber

Pil skinnet fra makrelen og tag benene fra. Snit fenniklen papirtyndt og læg den i en skål. Rør citronsaft med olivenolie, dild, salt og peber. Vend dressingen sammen med fenniklen og lad det stå og marinere i 10 minutter. Server makrellen med et ristet rugbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkildpaddebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Himmelsk svinesandwich En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spekpannekoeken Pandekager med baconSpekpannekoeken, på hollandsk baconpandekager, er et twist på en traditionel pandekager....
• Rød saftbudding med cremesauceEn dejlig egnsret fra Sønderjylland
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!