Logo

Røget makrel med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 røget makrel
1 stor fennikel
saft fra 1 citron
4 spsk oliven
olie
1 bdt dild
salt og peber

Pil skinnet fra makrelen og tag benene fra. Snit fenniklen papirtyndt og læg den i en skål. Rør citronsaft med olivenolie, dild, salt og peber. Vend dressingen sammen med fenniklen og lad det stå og marinere i 10 minutter. Server makrellen med et ristet rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her