Logo

Røget makrel med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

1 røget makrel
1 stor fennikel
saft fra 1 citron
4 spsk oliven
olie
1 bdt dild
salt og peber

Pil skinnet fra makrelen og tag benene fra. Snit fenniklen papirtyndt og læg den i en skål. Rør citronsaft med olivenolie, dild, salt og peber. Vend dressingen sammen med fenniklen og lad det stå og marinere i 10 minutter. Server makrellen med et ristet rugbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørrebrød med røget ørredSkal du lave det helt store frokostbord eller servere en imponerende forret? så giver vi...
• HåndværkersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kyllingelever på salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SharonmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os