Logo

Grønsager med persille-valnødde-dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsager med persille-valnødde-dressing

 

Nyd som grøn ret med brød til eller server som tilbehør til et stykke stegt fisk eller lidt pølse, skinke eller paté.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnede. Til 2 personer, er du alene så halver portionen. 

 

#

150 g nye gulerødder (i meget tynde skiver)

150 g spidskål (eller blomkål, i meget tynde skiver)

4 babysquash (gerne med blomst, i tynde skiver på langs)

150 g sukkerærter (fintsnittede, eller hele friskbælgede ærter)

 

Dressing:

1 bdt persille

30 g valnødder

1 fed hvidløg (knust)

2 spsk olie

1 spsk vineddike (eller citronsaft)

1 spsk ahornsirup (eller honning)

½-1 dl vand

salt og peber

*

 

Anret grønsagerne på 2 tallerkener.

Skyl persillen grundigt og slyng den tør.

Blend den sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Juster tykkelsen med vand og dryp dressingen over salaten eller server som dip.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?