Logo

Gratin à la quiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

100 g bacon
4 æg
3 dl økologisk mælk
Salt og peber
4 spsk reven Mozzarella ost

Sæt ovnen på 215ºC.
Svits bacon let på en pande.
Pisk æg og mælk sammen og krydr med en anelse salt og peber.
Hæld blandingen i en smurt gratinform 20-22 cm i diameter. Drys osten over og bag gratinen midt i ovnen i ca. 20 min.
Server med en tomat og løg salat dryppet med lidt olie og eddike, og godt brød.

Er du til traditionel quiche kan fyldet selvfølgelig bages i en mørdejsbund eller prøv med filodej for et mere magert alternativ.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede sild i sennepsflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BalkanfrikadellerBalkanfrikadeller er anderledes i det frikadellefarsen er lavet af fårekød. Retten kan...
• Omelet med krabbekødOmeletter er nemme og hurtige at lave. De kan for eksempel spises som en let frokostret,...
• Karamelrand med flødeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os