Logo

Gratin med røget sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 røget sild
margarine
1 løg
1 spsk margarine
1 æg
2-3 spsk finthakket dild
2 dl cremefraiche 38%
peber
 
Fjern skind og ben fra sildene.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Pil og hak løget og svits det i margarinen.
Pisk ægget og bland det med løg, dild og cremefraiche.
Smag til med peber.
Bred saucen over sildene og gratiner dem i en 250ºC varm ovn ca. 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med fetafyldPrøv disse lækre pirogger med fetafyld til din frokost, til skovturen eller på farten. De...
• CitronsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ravioli med artiskokker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marcipanchips og softice med nougatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!