Logo

Gratin med røget sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 røget sild
margarine
1 løg
1 spsk margarine
1 æg
2-3 spsk finthakket dild
2 dl cremefraiche 38%
peber
 
Fjern skind og ben fra sildene.
Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Pil og hak løget og svits det i margarinen.
Pisk ægget og bland det med løg, dild og cremefraiche.
Smag til med peber.
Bred saucen over sildene og gratiner dem i en 250ºC varm ovn ca. 10 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her